Scheidingswanden kopen

Akoestische scheidingswanden, oftewel dividers of privacy schermen genoemd, worden toegepast indien de spraakverstaanbaarheid en/of concentratie verbeterd moet worden. Uitgangspunt hierbij is dat de akoestiek in de betreffende ruimte wel in orde is. Scheidingswanden zijn door Akoestiek Meesters in diverse uitvoeringen leverbaar. Op vlakke aluminium voetstukken, op geremde wielen of middels staalkabels zwevend in de ruimte gemonteerd. Wil je nieuwe scheidingswanden kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Effect is dat geluid in de ruimte sneller afsterft, omgevingsgeluiden minder storend werken en de concentratie verbeterd wordt. De scheidingswanden zijn, indien voorzien van voetstukken of wielen, gemakkelijk verplaatsbaar en dus flexibel inzetbaar. Ook kan men in bijvoorbeeld en kantoortuin middels scheidingswanden concentratie werkplekken creëren of plekken waar in groepsverband vergaderd of overleg kan plaatsvinden.

Een belangrijke andere factor die met scheidingswanden voorkomen wordt is concentratie verlies door bewegingen op en rond de werkvloer. Collega’s die rondlopen of aan elkaars bureau kort zaken bespreken zijn een van de grootste factoren die afleiden op de werkplek. Door het strategisch plaatsen van scheidingswanden ontstaat er dus meer rust, is er minder last van negatieve omgevingsfactoren (lopende collega’s of geluid van machines) en vermindert het stress op de werkvloer.

Scheidingswanden kopen
Naast het akoestische effect, let je bij het kopen van scheidingswanden ook op de esthetische meerwaarde. We kunnen de panelen voorzien van mooie prints naar keuze. Hierdoor wordt een belevingsvolle en prettige (werk) omgeving gecreëerd, en koop je de scheidingswand die jij wilt. De scheidingswanden zijn in bijna elke klant specifieke maatvoering leverbaar. Standaard stoffen hebben echter een maximale breedte van 1650mm. Panelen voorzien van een print kunnen gemakkelijk in grotere afmetingen geleverd worden.

Contact
Ben je geïnteresseerd in nieuwe scheidingswanden of wil je direct nieuwe scheidingswanden kopen, dan ben je bij Akoestiek Meesters aan het juiste adres. Bij ons vind je direct de beste dealers bij jou in de buurt, dus neem snel contact met ons op.