Akoestische fotopanelen kopen

Oplossingen ten aanzien van akoestische problemen dienen op de eerste plaats natuurlijk effectief te zijn. Maar het esthetisch aspect speelt natuurlijk ook een grote rol. Sfeer en beleving in een ruimte hebben, net als akoestiek, een positief effect op de mensen die in deze ruimtes werken, sporten, winkelen, genezen of leren. Men voelt zich prettiger, is actiever en verblijft met meer plezier in de ruimte. Daarom kun je bij onze dealers akoestische fotopanelen kopen, die naar wens gemaakt kunnen worden. 

Akoestiek Meesters levert onder haar eigen naam ACOUSTIC ART de mogelijkheid akoestische fotopanelen klant specifiek te voorzien van een print naar keuze. De print kan een stockfoto of reproductie van een schilderij zijn of bijvoorbeeld eigen werk van deklant. Op deze manier combineren we hoogwaardige akoestische oplossingen met mooie esthetische oplossingen. Afmetingen zijn bijna onbegrensd. Standaard van 300cm hoog tot 30 meter lang. Maar andere maatvoeringen zijn ook mogelijk. Ook uitsparingen van ramen of deuren zijn mogelijk. Akoestische fotopanelen van Acoustic Art bieden dan ook eindeloos veel oplossingen. Het enige waar op gelet moet worden is dat de bestanden die gebruikt moeten worden geschikt zijn voor grootformaat printen. Dus minimaal 100 dpi op ware grootte.

Akoestische fotopanelen kopen
Prints zijn toepasbaar op bijna alle akoestische producten van Akoestiek Meesters. Denk hierbij aan wandpanelenbureauschermenprivacy schermenscheidingswanden (dividers), plafond eilanden en baffles. Ben je geïnteresseerd of wil je direct akoestische fotopanelen kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem daarom snel contact met ons op.